Groups | Search | Server Info | Keyboard shortcuts | Login | Register [http] [https] [nntp] [nntps]
Groups > comp.lang.javascript > #15081
| Message-ID | <1347098.Vh9zOZxn27@PointedEars.de> (permalink) |
|---|---|
| From | Thomas 'PointedEars' Lahn <PointedEars@web.de> |
| Organization | PointedEars Software (PES) |
| Date | 2012-07-16 23:28 +0200 |
| Subject | Re: Settings cookie cross domain |
| Newsgroups | comp.lang.javascript |
| References | <ju19k8$9s9$1@dont-email.me> |
| Followup-To | comp.lang.javascript |
Followups directed to: comp.lang.javascript
Willi Langer wrote:
> 1- in a web page, if I include a javascript hosted on a remote server,
> can it set a cookie in my domain?
>
> i.e.
> WWW.MYSITE.COM
> <script src="http://www.externalsite.com/my.js">….
The proper TLD for examples is `example', not `com', because a `com' domain
might be used. See RFC 2606.
> Can it set a cookie having domain mysite.com?
Yes. Just try it (in many browsers) and you will see.
> 2. can a javascript set a cookie in a domain different of the one who
> hosted it?
Yes, if the other domain belongs to the same sub-level domain.
> Thanks in advance and sorry for my english.
There is also a German-speaking newsgroup on this subject,
de.comp.lang.javascript, where your questions will be as welcome. See also
<http://dcljs.de/>.
PointedEars
--
realism: HTML 4.01 Strict
evangelism: XHTML 1.0 Strict
madness: XHTML 1.1 as application/xhtml+xml
-- Bjoern Hoehrmann
Back to comp.lang.javascript | Previous | Next — Previous in thread | Find similar | Unroll thread
Settings cookie cross domain Willi Langer <willi.langer@gmail.com> - 2012-07-16 16:48 +0200 Re: Settings cookie cross domain Thomas 'PointedEars' Lahn <PointedEars@web.de> - 2012-07-16 23:28 +0200
csiph-web